2018-12-15 353 views
又過嚟萊茵河食lunch,一直都冇機會寫食評今日食時,先記得影相來寫下!呢間野都OK,食簡單西餐又唔收服務費, lunch有包嘢飲同餐湯價錢都算係咁!我叫咗個德國腸意粉,意粉係用茄汁同蕃茄炒嘅,加幾片德國腸,其實個味道呢系好開胃,只係得三四塊腸太少!同事叫咗牛扒意粉,牛扒意粉個底係同德國腸意粉一樣,都係茄汁番茄炒底,牛扒佢哋話煮得熟咗少少,有啲鞋口,但味道係OK嘅因為冇比梳打粉那得好犀利!另外同事又叫咗咖喱雞扒飯,望落去細細碟,但係個份量佢話好多,係日本咖喱甜甜地,雞扒好滑,佢話味道唔錯啲汁可以夠晒撈晒所有飯!仲有個湯,係西蘭花薯仔湯,個湯個個同事都話好味唔係搵水溝到好悕嗰啲,個湯正!