星期六老公去了打羽毛球,一個人無無聊聊地落樓下嘆個醒晨brunch之際,見到有問裝修不錯的CAFE,未食過就試試啦。公老不在,我當然不會待薄自己,「唔該一份最貴的Set Lunch」其實最貴都只是$108,但我心中富足再叫了一杯芒果熱情果乳酪沙冰,剛剛是街外的30-40度,跳入餐廳即Order沙冰,感覺真是涼入心,爽快是非筆墨外形容。芒果跟熱情果味道剛剛好,如果太多芒果味,熱情果味無定企;等到熱情果味返返黎,芒果味又唔爭氣。有芒果味又有熱情果味,啱味啱晒你。今天最貴的lunch set就是肉眼牛扒,叫了5成熟,來了的是比較熟了,但有很香碳燒味,應該是餐牌裡所講的火山石燒。套餐配有雜菌湯,內有很多雜菌,啖啖超濃郁的雜菌味。

套餐配有雜菌湯,內有很多雜菌,啖啖超濃郁的雜菌味。