跟我最愛喊話(冇錯就係milksha):奶茶果茶都要濃啲呀bb🥹・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・🧋 珍珠伯爵紅茶拿鐵 走甜 HK$32・味道:濃伯爵茶香👍,奶香可以多少少。不過茶奶比例夠平衡,甜味唔會影響奶茶味,走甜都唔會變奶水。・口感:白玉珍珠煙韌,冇黑珍珠食耐咗會覺得有啲heavy嘅感覺,奶茶薄身,fresh。🍊 柳丁綠茶 走甜 HK$30・味道:走甜都唔係天然橙嘅甜味,不過波妹話好似溝浠咗,但唔係飲得出明顯水味🤔。雖則話綠茶但好重茉莉茶香。・口感:少量橙粒,fresh,甜而不澀。・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・🤰性價比:中~🤰9衝度:可試~🤰結論:分店同手勢不同會有啲分別,整體還是愛的,我盲粉嚟🫶・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・

🧋 珍珠伯爵紅茶拿鐵 走甜 HK$32

🍊 柳丁綠茶 走甜 HK$30
・口感:少量橙粒,fresh,甜而不澀。

🤰性價比:中~
🤰9衝度:可試~
🤰結論:分店同手勢不同會有啲分別,整體還是愛的,我盲粉嚟🫶

2023-06-18
$31 (Tea)