2017-09-11
又過左忙碌既一週,今次我地一行四人去試呢間聽講幾出名既台灣火鍋早兩日卜位果陣店員已經話要準時黎,佢地唔會hold枱。睇黎真係好受歡迎咁喎簡左麻辣湯同美人鍋。前者麻味比辣味重好多,怕辣既朋友都可以淺嚐;後者有好強既人參味,食完應該會無咁熱氣?呢個要讚下啲蠔,幾肥美;手打丸肉質鮮嫩,口感不俗雖然標榜特級同極品但其實只係不過不失任叫既吃到飽菜盤心型既魚腐,味道無咩特別呢杯其實係荔枝紅茶加啲提子汁,淡淡地其實幾好正,所以加左十蚊無限添飲haha 珍珠有濃郁果香,讚!咬落清新,奶泡唔多,值得試下小食叫左唔少,但特登寫呢個鹽酥雞既原因係完全唔脆,食落無咩雞味,令人失望呢個芋圓又係失敗。miss左我地張單之餘又唔好食,配料係好多但個重點-芋圓咬落零口感,令成碗野只得甜味除此之外,漏單既情況都幾嚴重,好多次叫左飲品但遲遲都無黎;而枱面周圍都幾污糟,要再黎食過真係要諗諗🤔
呢個要讚下啲蠔,幾肥美;手打丸肉質鮮嫩,口感不俗
雖然標榜特級同極品但其實只係不過不失
任叫既吃到飽菜盤
心型既魚腐,味道無咩特別
珍珠有濃郁果香,讚!咬落清新,奶泡唔多,值得試下