2019-09-14 2211 views
訂咗飛睇音樂劇,咁啱又過海做嘢所以早收咗,就用其他訂枱 app 嚟呢間食飯。因為時間早所以餐牌某啲食品 5 折。叫咗 2 個飯,三文魚鍋飯係凍嘅,佢夾個類似豉油汁好好味,又唔覺漏,另外叫咗個熱嘅豬肉鍋飯,呢個夾個類似食墨西哥片綠色嘅汁,其實就咁食個飯我覺得味道都得,但加個綠色汁味道我覺得怪怪,反而加小小三文魚飯個汁仲好味 🤭由於 2 個飯收 1 個錢,於是我哋每一叫一杯飲品,朋友飲啤,我就叫個青檸梳打,經理仲好細心問落糖有無敏感,又怕落得少話唔夠可以再加 👍👍食完飯未夠鐘我哋坐喺度玩電話,同經理講有需要同我哋講我哋可以隨時交檯,點知經理話慢慢坐,我哋唔趕客走架 🤣🤣🤣見人開始多我哋都走啦,食咗個平餐都要識做嘛 😬

見人開始多我哋都走啦,食咗個平餐都要識做嘛 😬
豬肉石鍋飯
豬肉石鍋飯