2021-09-29 288 views
懷着期待嘅心情去試吓依間越南Cafe🍴點知…估唔到會係咁😭😭😭😭點左最出名嘅招牌-香茅豬扒雙色撈檬,香茅燒雞法式三文治🥪同埋一杯焙茶鮮奶☕️ 整體價錢都偏貴,但係一次半次都可以試吓🤔賣相的確係唔錯👍啱晒女仔打卡,睇落都幾開胃👍香茅豬扒雙色撈檬份量唔算多,兩個人係唔夠食,香茅豬扒冇咩肉😔 好乾身!有啲失望🥲 香茅燒雞法式三文治個賣相好唔錯,薯條脆身🍟法包都有啲脆身,香茅燒雞本身都唔錯,但估唔到食下食下出現咁嘅事情😭 雞扒係生嘅‼️未煮熟😭喺度咬下咬下,點解個質感咁怪嘅,點知吐出黎!原來係生嘅‼️‼️‼️😭真係好嘔心!好驚!仲吞咗啲,成個口感好恐怖!真係估唔到會係咁!超唔好嘅體驗😭係生雞扒‼️‼️‼️整體感覺係失望,一來價錢都幾貴,性價比唔高,本身覺得香茅燒雞三文治係最好嘅一款,但估唔到會係咁😭
懷着期待嘅心情去試吓依間越南Cafe🍴
點知…估唔到會係咁😭😭😭😭

超唔好嘅體驗😭係生雞扒‼️‼️‼️

2021-09-18
$150 (Dinner)