(Non-member)
2007-10-10 26 views
星期一同女友去左食行左好耐先搵到行既時候仲見到架林寶堅利..入到去幾好feel 但上網睇完之後唔見得有乜推介所以是但叫1.蕃茄包包都係法包但喜出望外既係佢既蕃茄我初初以為佢係俾茄醬放面,上到黎食落口發覺都幾有心機,蕃茄切得唔錯粒粒差不多大細唔通平時我係廚房拎把菜到亂咁"雜" 有口感d茄好新鮮,加埋佢既黑胡椒,的確唔錯2:意大利腸頭盤同我係超新買到一碌碌果d真係冇乜分別但要讚既係佢既底菜-椰菜線,好新鮮好新鮮再夾埋d腸好爽,但我都係覺得唔抵食!3.周打魚湯湯好濃也十分夠熱但係d魚肉好似面包.唔知咩魚肉黎但師父埋尾應該落多左生粉水,有d太"杰"4.羅宋湯清清地d菜幾fresh冇乜特別.合格啦濃口小小會好d5.煙肉蛋意粉呢個真係唔多ok意粉唔夠熟,生生地,煙肉係就係食得出生爆既但係就咸左d,d蛋又老左d6.四季pizza不錯的pizza,茄味夠芝味濃但美中不足係有d硬不過件頭十足好大個另外女友點了杯白酒可惜佢唔鍾意杯酒係ok但一定要食野之前飲唔係會冇晒味..跟住我又點左杯sambuga(係咁串掛唔記得啦)個待應聽左我三次先聽到我要咩跟住拎到黎佢點火燒耐左小小走左小小酒味佢用lemon吸息個火
星期一同女友去左食
行左好耐先搵到行既時候仲見到架林寶堅利..
入到去幾好feel
但上網睇完之後唔見得有乜推介所以是但叫
1.蕃茄包
包都係法包但喜出望外既係佢既蕃茄
我初初以為佢係俾茄醬放面,上到黎食落口
發覺都幾有心機,蕃茄切得唔錯粒粒差不多大細
唔通平時我係廚房拎把菜到亂咁"雜" 有口感
d茄好新鮮,加埋佢既黑胡椒,的確唔錯

2:意大利腸頭盤
同我係超新買到一碌碌果d真係冇乜分別
但要讚既係佢既底菜-椰菜線,好新鮮好新鮮
再夾埋d腸好爽,但我都係覺得唔抵食!

3.周打魚湯
湯好濃也十分夠熱
但係d魚肉好似面包.唔知咩魚肉黎
但師父埋尾應該落多左生粉水,有d太"杰"

4.羅宋湯
清清地d菜幾fresh冇乜特別.合格啦
濃口小小會好d

5.煙肉蛋意粉
呢個真係唔多ok
意粉唔夠熟,生生地,煙肉係就係食得出生爆既
但係就咸左d,d蛋又老左d

6.四季pizza
不錯的pizza,茄味夠芝味濃
但美中不足係有d硬
不過件頭十足好大個

另外女友點了杯白酒可惜佢唔鍾意
杯酒係ok但一定要食野之前飲唔係會冇晒味..

跟住我又點左杯sambuga(係咁串掛唔記得啦)
個待應聽左我三次先聽到我要咩
跟住拎到黎佢點火燒耐左小小走左小小酒味
佢用lemon吸息個火
但真係吸一吸就算,唔會俾個lemon既味發出黎就拎走
之不過隻杯好有問題!好易會淺出黎整到隻杯痴立立