2020-02-26
一班朋友想搵坐得舒適影相靚,嘢食好味,小朋友入得,而且又唔會好嘈嘅餐廳,最後揀咗呢度,岩岩天黑嚟到,所以無乜人。我哋8,9個人叫咗好多嘢食📌西班牙小青椒血橙燒牛棉沙律肉汁濃濃,加上面頭脆脆同底下清新嘅沙律好開胃,小朋友都岩食📌西班牙薯仔蛋餅鮮甜凍蝦配蒜茸蛋黃醬第一次食薯仔蛋餅,無論賣相定味道都係一流!好有外國風味👍📌薄切慢煮八爪魚一眼望落好似日式餐廳嘅料理😜八爪魚片好鮮甜,醬汁配搭得好好,作為前菜同小食好適合📌西班牙黑毛豬肉 丸伴烤甜椒醬肉丸唔會乾身同硬,同時保留一定嘅口感,味道調得好好,一上枱就秒清。📌棒棒鵝肝頂級小食啊😍每一小啖都充滿濃郁嘅鵝肝,感覺配埋酒就100分啦📌巴塞隆拿式烤紅蝦絕對係我食過最好味嘅蝦料理之一❤️一上枱已經香到朋友一齊嘩嘩聲,$88/5大隻,絕對抵食,蝦肉結實,香得嚟唔會搶晒蝦本身嘅鮮甜👍即刻再叫多一客😁📌西班牙黑毛豬鞍架伴些厘醋燒汁黑毛豬鞍架夠厚身,切落唔洗用死力,煮得好出色,啖啖肉汁流出,伴碟嘅薯仔亦好出色,朋友們都清晒📌西班牙海鮮 鍋飯(二人份)兩個字 足料👍夠晒風味😋一班朋友食完飯決定再試埋甜品📌西班牙水果茶啫喱賣相好精美,好岩女仔食,唔會太甜,感覺係幾
我哋8,9個人叫咗好多嘢食
📌西班牙小青椒血橙燒牛棉沙律
肉汁濃濃,加上面頭脆脆同底下清新嘅沙律好開胃,小朋友都岩食
📌西班牙薯仔蛋餅鮮甜凍蝦配蒜茸蛋黃醬
第一次食薯仔蛋餅,無論賣相定味道都係一流!好有外國風味👍
📌薄切慢煮八爪魚
📌西班牙黑毛豬肉 丸伴烤甜椒醬
📌棒棒鵝肝
📌巴塞隆拿式烤紅蝦
📌西班牙黑毛豬鞍架伴些厘醋燒汁
📌西班牙海鮮 鍋飯(二人份)
兩個字 足料👍夠晒風味😋
一班朋友食完飯決定再試埋甜品
📌西班牙水果茶啫喱
賣相好精美,好岩女仔食,唔會太甜,感覺係幾健康嘅甜品。
📌炸西班牙油條配朱古力醬
好甜者必點😋香脆可口,食落好幸福❤️加埋朱古力醬,男士都一定鍾意!