2023-07-21 711 views
🔶炭火烤西蘭花苗🔶🟢聽聞呢間餐廳好多人話好食,又講環境好舒服,加上又睇到咁多好評,有機會下午可以到場食到,呢個西蘭花苗既煮法好特別,係用炭火烤出黎,味道上比較有層次,更能提升到西蘭花既清新味道🟢🔶炭烤蒜香虎蝦(四隻)🔶🟢黎到呢度除左食菜之外,點都要試下虎蝦,就咁睇上去真係好吸引,用炭烤出黎既虎蝦特別香,有燒出黎既味道同口感,好惹味,蝦肉食到大大啖,夠肥美,蝦肉又多🟢🔶龍蝦濃汁意大利粉伴烤虎蝦🔶🟢其實最欣賞係佢個龍蝦汁,成碟完全有好濃郁既龍蝦味道,味黎講好正宗,而且啲麵都可以吸引到佢既濃汁,令到成個麵好好食,意粉既質感好有彈性,咬落去好彈牙🟢🔶意式肉醬大通粉🔶🟢肉醬大通粉非常吸引,放到枱上仲係熱辣辣,裡面除左肉醬之外仲有一塊塊好大既芝士,首先將佢撈一撈,可以話完美隔合,味道超好食,大通粉係出面黎講比較少見,食落去好有口感,而且仲可以沾到好多醬汁,我地食得好滿足🟢食評同口啤又講得無錯,質素同環境都出色✔️食物質素🔺🔺🔺🔺🔺環境舒服 🔺🔺🔺🔺🔺食品價錢 🔺🔺🔺🔺🔺
🔶炭火烤西蘭花苗🔶
🔶炭烤蒜香虎蝦(四隻)🔶
🔶龍蝦濃汁意大利粉伴烤虎蝦🔶
🔶意式肉醬大通粉🔶

食評同口啤又講得無錯,質素同環境都出色✔️

食物質素🔺🔺🔺🔺🔺
環境舒服 🔺🔺🔺🔺🔺