🇭🇰香港地小人多,好多時候約朋友想飲杯珍珠奶茶,但係一諗起冇地方坐要企喺度飲,通常就會走返到去啲Cafe,放棄飲台式飲品嘅念頭🧋🎉終於俾我搵到呢間環境乾淨企理既台式飲品店,可以同朋友坐低慢慢飲,又有小食食,啱晒我呢啲行行下街口痕又想休息吓既人🛍️🥤今次就叫咗一杯小糖少冰嘅珍珠奶茶同埋香水檸檬鴨屎香茶!咁啱佢哋做緊優惠,小食半價,所以叫左個炸地瓜條食🥰🧋珍珠奶茶真係好好飲,珍珠唔似出邊嗰啲煮到腍晒,係一款有少少咬口嘅珍珠!茶底好出,奶茶唔會太甜,味道啱啱好♥️🍋香水檸檬鴨屎香茶真係我的最愛,茶底有獨特嘅花果香味,檸檬佢就用咗青檸,飲落去好清新,真係啱晒呢個夏天飲☀️🍠我哋仲嗌咗佢哋嘅炸地瓜條,炸到金黃色嘅炸地瓜條,口感外脆內軟!口痕想食吓炸嘢,又想減低罪惡感,佢係一個唔錯嘅選擇😘

珍珠奶茶

香水檸檬鴨屎香茶