朋友岩岩領養咗隻1歲狗仔,我地即刻搵間歡迎寵物嘅餐廳,帶埋17歲嘅🐩去食嘢。餐廳安排咗我地坐門口位隔離嘅cushion 位 😍 我地又坐得舒服, 🐩又坐得舒服招牌燒海鹽忌廉麻糬班戟 📍$85黎到3rd space 點可以唔食pancake 呀…有6款味道可以選擇,一望落去我地即刻俾花生醬練乳吸引咗... pancake 好重蛋香味,入面仲有紅豆麻糬,好豐富24小時浸煮鮮豚肉角煮慢煮蛋榖米茶漬飯 📍$110本身以為係流心蛋,點知切開嘅時候蛋黃係金黃色架,好靚好香 😋 將啲熱茶倒落去個飯到撈黎食,啲茶味滲哂入去,好正招牌芝士厚班戟全日餐 📍$120鹹鹹地嘅Pancake用咗三款唔同嘅芝士去整,加埋蜜糖之後又甜甜地,幾好食。再配埋煎得好靚嘅太陽蛋同香腸,沙律,車厘茄,牛油果,都算係一個幾豐富又健康嘅All day breakfast皇室伯爵茶黑朱古力 📍$48伯爵茶味同朱古力味都好香濃,兩者撞埋一齊一啲違和感都無,仲好好飲Mocha 📍$42相對上呢杯Mocha 無咩特別,不過拉花幾靚,朱古力味都幾濃

招牌燒海鹽忌廉麻糬班戟 📍$85

24小時浸煮鮮豚肉角煮慢煮蛋榖米茶漬飯 📍$110