2022-02-14 687 views
每次去日本,我都一定會去食大阪燒,又有得自己整又有得食,道頓堀御好燒正正係無得去日本既時候可以滿足到我既好地方道頓堀雜錦日本熱賣既款式,有八爪魚、菜、天婦羅脆脆、蛋、子薑等等既材料,攪勻後就可以落鐵板煎,只要跟住御好燒既說明造法,就可以好易咁製造出美味既御好燒,係日本既味道呀柚子蜜燒酎梳打對住個鐵板熱熱地,叫返杯冰凍既燒酎真係好爽呀道頓堀炒麵先將配料炒好,之後放入炒麵,再加d炒麵醬一齊炒,我鍾意乾身d, 所以會炒耐少少先食軟芝士厚燒班戟班戟平時好少叫,所以唔熟手,整到個形好醜怪😂,不過都係好易整,味道亦都不錯,不過始終有mascarpone 都會有d膩有得玩有得食,價錢又平民,雖然食完個身係會有陣味,但呢間抽風系統算唔錯,算係無得去日本既一點點慰藉罷

柚子蜜燒酎梳打
對住個鐵板熱熱地,叫返杯冰凍既燒酎真係好爽呀

道頓堀炒麵

軟芝士厚燒班戟