2018-10-29 535 views
之前有個街坊介紹話元朗有一間韓燒好抵食 今日終於嚟試一試 一家大細一齊去食 商場有停車場都幾方便地方都幾大同幾企理 個爐幾好 係無煙設計 而且唔容易燒燶一開始食咗牛仔骨 味道幾好 同埋都好容易燒得好食食物款式都算好多選擇 而食物質素算中上 全部感覺都好新鮮小朋友特別鍾意食雞翼 佢啲雞翼都算幾大隻 我都燒咗兩三轉除咗肉類之外 其他的配菜都有二三十款 今次我都是唔曬 太多喇 另外仲有不少的熟食 同埋刺身 呢個都令我覺得幾驚喜不過我覺得佢最正嘅係啲甜品囉 大部分都好好食 而且種類超多 完全冇諗過韓燒係會有咁多甜品 多到好似喺酒店食buffet咁最後想講佢有棉花糖機 可以畀你自己試下整棉花糖 幾好玩 仲有雪糕機同埋 章魚小丸子機 啲小朋友都玩得好開心而家有優惠券每人可以減30蚊 一個人200蚊都唔使 我覺得都真係幾抵嘅

地方都幾大同幾企理 個爐幾好 係無煙設計 而且唔容易燒燶

一開始食咗牛仔骨 味道幾好 同埋都好容易燒得好食