2023-05-07
🥳要搵間有特色又有board games玩嘅Café☕️旺角呢間都係一個唔錯嘅選擇喔💯📍餐廳位置超方便😋而且食物質素都唔錯❤️下次同一大班朋友一齊上嚟又玩又食應該會更開心💕🍴Party Set 2人餐 🥗日式芝麻醬沙律 +$8🌈新鮮嘅雜菜沙律🥗配埋日式嘅芝麻醬😍呢個配搭係前菜嘅最好選擇👍佢哋嘅芝麻醬好豐富又夠多💯好味道😋🍜煙三文魚配忌廉雜菌天使麵🌈我哋好鍾意食天使麵😍今次就酊咗煙三文魚🍣佢哋將煙三文魚「橋」成一朵玫瑰花狀🌹忌廉嘅味道好濃郁💯唔會有油膩嘅口感👍不錯不錯呢🥳🐷德國咸豬手配酸椰菜 +$50🌈佢哋呢個德國咸豬手烤得個表皮非常之酥脆🔥咬入口嘅時候仲「索索聲」超級脆卜卜💯豬手又好大隻😍食嘅時候我哋點埋芥末醬一齊食😋勁惹味呀🥳📌套餐已經包埋😋▫️餐湯▫️蒜茸包▫️烏龍茶系列飲品▫️或者四季春茶系列飲品🌈我哋揀咗水蜜桃四季春茶同埋士多啤梨烏龍茶☕️☕️味道唔會好甜👍👍
🍴Party Set 2人餐
🥗日式芝麻醬沙律 +$8