2024-02-20 990 views
朋友gathering約去呢度食,最初見有不少唔好的食評有少少驚,不過來到覺得很不錯呢~第一,地方好舒適,佈置好可愛,有不少有心思打卡位,啲馬仔佈置都好得意,地方夠大,喜不喜歡賽馬的人都會喜歡。第二啲食物都幾好食,賣相又唔錯,我叫左日本煎蠔意大利飯,好Juicy,好好味,又叫左杯crazy chocolate,賣相好有心意,又幾好味。最後,原來佢食飯嗰層下面係有得打機的,勁多game,其中一款game重有得坐在馬仔上玩(超累),還有飛鏢game,真係好驚喜,不過啲game係要入左會才玩得的(好普通賭開馬仔嗰種會吧~),但不會check,只要你答自己係會員就玩得。呢度真係好值得再去,下次一定會帶埋朋友再去呢~