2017-10-08 215 views
依家都漸漸轉做秋季,突然有少少想燒烤嘅衝動,但係又懶得去沙灘,於是上網搜尋到呢一間餐廳。價錢同普遍餐廳差唔多都係二百幾蚊,睇中呢間餐廳嘅地方就係款式種類比較多,而且都有唔少海鮮嘅選擇,決定過嚟試一試。但係因為冇訂枱去到太多人,所以唯有坐喺度等咗半個鐘,但係前台嘅職員會同你介紹定啲食物拎啲嘢飲俾你坐住等,一有位就叫職員帶我地入去架啦。由於係七點鐘食所以係最貴嘅,每位249+1,坐低就已經選擇左佢哋嘅升級版,而當中佢哋送咗我哋每人一隻燒生蠔,嘢食都幾快上到枱,最鍾意嘅就係佢哋嘅燒生蠔不過佢哋冇得重叫因為免費送,但係食落口感真係好正,蠔味好重加上有蒜蓉嘅配合,食完都會想返尋味刺身同壽司都幾好食,鮑魚同赤蝦都大大隻,+88的而且確係幾好食不過就貴咗啲。最開心嘅係呢間餐廳居然係有得食生蠔,仲要大大隻,好好味,野食又到齊。抵食
,決定過嚟試一試。
但係因為冇訂枱去到太多人,所以唯有坐喺度等咗半個鐘

刺身壽司都幾好食,鮑魚同赤蝦都大大隻,+88的而且確係幾好食不過就貴咗啲。
最開心嘅係呢間餐廳居然係有得食生蠔,仲要大大隻,好好味
,野食又到齊。抵食