2019-02-24 910 views
同朋友喺尖沙咀行開街,想搵個地方坐下傾吓計,就比我上網搵到呢間新開嘅酒吧上到去睇到地方好大,新裝修地方都好企理,坐低左之後店員就俾左部iPad俾我哋睇有咩食同飲啦,呢度有幾種好特別嘅cocktails我同朋友就一人叫咗一杯試吓,呢杯Dragon Diaz顧名思義真係有個火龍果係杯野上邊,店員仲提我要攪勻先好飲喎,其實好易入口,水果嘅成份都幾多下好似一杯好健康嘅果汁加咗就酒咁。朋友就叫咗個Oreo Land,杯野落咗勁多Oreo甜得黎又有陣酒味,岩哂中意食甜野嘅女士加上佢呢杯野擺得勁靚,就好似份甜品咁。飲野當然唔少得有小食啦送嘅有薯片同埋開心果,用嚟送酒一流之後我哋仲叫咗幾款嘢食,呢個炸蝦球好新鮮,岩岩炸好大大粒配埋佢個泰式醬汁仲正另外有個雞翼,味道都唔錯新鮮炸起熱辣辣都好好食,價錢都係幾十蚊仲有個炸薯角都好正,夠哂厚切最後不得不提嘅就係呢間酒吧佢有全港唯一嘅遊戲枱,好多game玩,大家可以買唔同嘅遊戲,同朋友邊吹水邊飲酒邊玩雖然呢間野係商場樓上,位置都幾方便,地方又夠大,係同朋友聚會嘅好地方

好似一杯好健康嘅果汁加咗就酒咁。

加上佢呢杯野擺得勁靚,就好似份甜品咁。

飲野當然唔少得有小食啦送嘅有薯片同埋開心果,用嚟送酒一流

之後我哋仲叫咗幾款嘢食,呢個炸蝦球好新鮮,岩岩炸好大大粒
配埋佢個泰式醬汁仲正

另外有個雞翼,味道都唔錯
新鮮炸起熱辣辣都好好食,價錢都係幾十蚊

仲有個炸薯角都好正,夠哂厚切

2019-01-15
$300 (Dinner)