2017-02-13 469 views
第一次食呢間,因為見佢招牌寫左「咖啡」,「奶茶」,所以我估佢呢兩樣應該幾出色。叫左雜菜豬扒米(轉丁),凍奶茶走甜。👌🏻雜菜有紅蘿蔔絲,冬菇片,榨菜絲,椰菜,唐生菜,有心思,不過好硬😂👍🏻另一有心思點係佢既辣醬,佢自己用新鮮指天椒同其他配料調出黎,比一般茶記辣醬辣,但好味👍🏻👍🏻👍🏻凍奶茶好大杯,我諗有一般茶記既2倍,茶膽5會撈到好苦澀(可能無撈茶葉),飲落個味ok,不過如果鍾意茶味重d,可能未必岩您👎🏽豬扒雖然份量ok,但凍左💀炸粉「淋」左,味道亦5突出,好一般轉埋丁先35蚊落樓,性價比中上水平,不過我下次可能淨係要杯凍奶茶算了😂

叫左雜菜豬扒米(轉丁),凍奶茶走甜。

2017-02-13
$35 (Lunch)