2023-06-22 23 views
人氣台式餐廳 牛肉鮮蕃茄湯麵牛肉份量唔少,有三大嚿,全部都好厚好淋身好好食!蕃茄湯酸酸甜甜好開胃,而且飲完唔會覺得口渴~蕃茄牛肉拌麵蕃茄控嘅男朋友更加鍾意呢個拌麵!蕃茄味更加濃!撈埋啲麵到食啱啱好,唔會太咸太淡,牛肉就同上~台灣滷水拼盤(豆腐、滷蛋、牛肉、萬巒豬腳、雞翅)滷水汁甜甜味,全部都滷得好入味!最鍾意食佢個豬腳!勁入味啲肉又嫩又Q彈!手作芋泥窩夫芋泥控見到點會唔叫,嘻~芋泥幾香芋頭味,食落去唔會太甜,味道啱啱好~窩夫上檯微暖,如果再焗脆啲可能好食啲~Overall 堂食黎講佢會係我encore嘅台式餐廳 !但外賣黎講體驗真係好差,外賣兜穿窿,啲湯流到周圍都係🥲滷水拼盤貴兩蚊,但係份量全部得返一半,打開個蓋果下真係呆咗😧想睇圖對比下可以睇吓Highlight 😂勸大家如果想食,真係唔好叫外賣🫥去堂食真係好好多🥹🙏🏻質素差好遠🥲‼Updated: ️‼️‼️ 經過了解‼️‼️原來富利分店同成業係分開老細同分開管理‼️‼️‼網上外賣平台係富利分店🙈🙈大家睇路奇幻世界
人氣台式餐廳

牛肉鮮蕃茄湯麵

蕃茄牛肉拌麵

台灣滷水拼盤
(豆腐、滷蛋、牛肉、萬巒豬腳、雞翅)

手作芋泥窩夫