2018-08-24 356 views
今日去呢間餐廳其實係比佢門口吸引左,門口既裝飾太可愛!但當然有望下個餐牌先啦,手工制Pizza感覺唔錯就去試吓!果然有驚喜!本餐牌既野食名,款款都別出心裁,好特別!我同朋友2個人order 左3款野食,本來想叫個辣肉腸pizza,可能太多客人叫,所以辣肉腸賣晒,但侍應話可以用煙肉火腿代替、就試一試!再叫左個海鹽焦糖雞翼,同埋卡邦尼意粉!呢個食物擺盤好得意,如果同小朋友一齊去一定可以令佢哋乖乖地坐喺度意粉個汁濃度同啱啱好,意粉有彈性唔會過淋,煙肉份量頗多,隻半生熟嘅雞蛋剛好,蛋汁流落意粉一齊更濃稠,洋蔥軟硬度適中!海鹽焦糖雞翼外層閃令令,咸中帶點甜,味道幾有趣實在太鐘意呢個心形石碟,好想據為己有,其實擺盤靚已經令食慾大增!喜歡係旁邊有啲沙律菜,唔使太油膩!芝士煙肉火腿Pizza等得比較耐,但係可以理解,證明真係人手即刻整, Pizza底好薄,好脆卜卜,番茄汁底,切Pizza個車仔真好得意,又加分🤭成個pizza 都佈滿晒芝士火腿,焗到金黃色,勁多芝士可以拉絲👍🏻咁足料既Pizza好少有呢!我地2個人都食唔曬!(當然要打包拎走唔可以浪費呢)

本餐牌既野食名,款款都別出心裁,好特別!

再叫左個海鹽焦糖雞翼,同埋卡邦尼意粉!

海鹽焦糖雞翼外層閃令令,咸中帶點甜,味道幾有趣
實在太鐘意呢個心形石碟,好想據為己有

2018-07-15