2015-07-07 644 views
之前聽朋友講話venchi d gelato好好食,去到Rome轉個機都要食乜乜乜。大鄉里我多謝朋友帶我去中環venchi 試食距地既朱古力 、咖啡同gelato 😍中環店裝潢好靚,一箱箱既朱古力包裝好吸引仲有熊仔同黑人朱古中環店裝潢好靚,一箱箱既朱古力包裝好吸引朱古力有唔同既甜度同幼滑度:)我最鐘意入面有果仁果類,囗感好有層次仲有100%可可既朱古力 大鄕里出城唔知要連其他野配撘一齊食⋯成粒原味擺入口,有苦自己知=_____=仲有食左個孖生兄弟朱古力, 味道完全一樣,也食唔到有咩分別,但原來,有一隻係低糖,糖既份量俾 原本 少 好多好多倍@0@ 因為用左麥糖醇唔係一般既糖分....亦都即係話!卡路里低左1大截呀!萬歲\A0A/ 萬歲\A0A/ 萬歲\A0A/!!唔好俾距停,仲有gelato !!一個箭步就試左個草莓牛奶,呵呵超滑,仲有一粒粒既草莓冰。仲有好多味道,單朱古力味就有三種啦~哈哈哈哈哈哈哈哈另外個餅乾棒也好好味:)好開心可以店員熱情招待,介紹左甘多venchi 既product 真係一間好細心既店👍仲有咖啡不過無飲,有機會想試下

中環店裝潢好靚,一箱箱既朱古力包裝好吸引
仲有熊仔同黑人朱古
中環店裝潢好靚,一箱箱既朱古力包裝好吸引

朱古力有唔同既甜度同幼滑度
:)我最鐘意入面有果仁果類,囗感好有層次

唔好俾距停,仲有gelato !!

一個箭步就試左個草莓牛奶,呵呵超滑,仲有一粒粒既草莓冰。
仲有好多味道,單朱古力味就有三種啦~哈哈哈哈哈哈哈哈
另外個餅乾棒也好好味:)

仲有咖啡不過無飲,有機會想試下
2015-06-26
Dining Offer