2023-08-16 33 views
我從未於openrice寫食評(因為懶)。但今次遇到這間食物質素高又有心思的餐廳,所以推介一吓。星期日同朋友慶生及飯聚,所以想搵間環境舒服及唔會催促我地食完就要走的餐廳。事前已問餐廳可否於我們點的甜品加上Happy Birthday字句,餐廳說可以仲不需另加收費。  我地4個人就點左4個set lunch一齊share。餐湯我地要紅菜頭忌廉湯,賣相已經好吸引, 味道更加一流。 4款 Main C ourse 我地異口同聲都話正,俾我地全部食晒。最後上甜品, 我地點左New York chesse cake。  What a surprise, 餐廳上左個setting 超靚既甜品上來, 當中仲有於餐前幫我地影既合照,用即影即有相片print出黎, 放係餐廳送既生日咭上,壽星女當然心心眼, 好開心啦!所以係一間環境舒服, 食物高質又有heart既餐廳用膳,依家真係唔易搵,值得推介
我從未於openrice寫食評(因為懶
)。但今次遇到這間食物質素高又有心思的餐廳,所以推介一吓。
2023-08-13
$170 (Lunch)
Celebration
Birthday