2021-08-31 16 views
有心思嘅餐廳其實一睇就睇得出,從佢嘅外賣包裝,去到裝修環境,去到好員工服務態度,去到食物質素。🤗🤗一連串嘅事情其實都可以俾我哋知道呢間餐廳其實係咪有心思去做嘅😎😎而呢一間餐廳就係我定性為其實都好有心思去做嘅一間餐廳,原因好簡單首先由佢嘅裝修開始睇,大家出去返改咗啲心思落去佈置去自己間鋪,而且亦都有個留言板可以比食客自己留言既其次就係膠袋好靚,所以睇得出其實佢就算係外買嘅包裝來講其實都有用到心思,亦都有設計過。呢個膠袋係我願意重新再用嘅膠袋嚟嘅👍👍👍橘機叉燒 藜麥飯 $55再講埋嘢食,叉燒本身其實喺香港都幾大競爭好多地方都有得食叉燒飯。但係佢真係無謂無懼,佢一間專門淨係做叉燒嘅店嚟嘅,所以佢出嚟嘅叉燒亦都有好多唔同嘅口味。今次我叫咗呢個其實都幾特別,有陣陣嘅果香味👍👍👍👍最後轉左呢個飯其實都健康好多,發亮兩其實都啱啱好,我覺得好滿足。👍👍👍👍👍👍👍

橘機叉燒 藜麥飯 $55

TakeAway