2018-07-06 92 views
好耐冇試過既心機火鍋自從一啲任食火鍋開左,就好耐冇食過呢類唔係任食既火鍋。今日食返,果然質素真係唔同。表叔好野!表叔特別在,原來佢都有得叫刺生。三文魚腩好好香,油花好足。而甜蝦亦好大隻,夠晒爽口!估唔到佢既刺生絕對唔輸蝕比日本店!食到前菜當然到重頭戲,火鍋啦!先講湯底,我地叫我個胡椒豬肚雞煲。一上黎,嘩,足料到!啲料差唔多整滿個煲,一飲,不得了,胡椒味好重,完全帶到成個湯既精華。我都忍唔住飲左幾碗。我地仲叫左黑白墨丸,好彈牙,墨丸味好重,唔係出面果啲粉狀架,食得出手打好足料!手切肥牛又唔係放題店果啲姐,佢好香牛味又有油花,唔會過膩,一食就知唔係cheap野!仲有響鈴,比出面食到果啲脆口,又唔油膩,食得多都唔會濟。仲有菜籃,竟然有皇帝菜,落足本呀!飲品價錢好公道,自家製竹䉀水有家的味道!表叔真係好正,店員服務又好,野食又新鮮,完全令我諗返火鍋應該有既質素呀!有好心機做既火鍋,非表叔莫屬!
好耐冇試過既心機火鍋

仲有響鈴,比出面食到果啲脆口,又唔油膩,食得多都唔會濟。

仲有菜籃,竟然有皇帝菜,落足本呀!

飲品價錢好公道,自家製竹䉀水有家的味道!