2024-03-09
位於大角嘴嘅呢間有情調小店 性價比幾高每人大約$2xx 就食到唔錯嘅意大利菜 🇮🇹我地4個人,叫咗個Set for 2再加1個pizza 同1個頭盤 夠哂飽呀 👏🏻👏🏻 Set for 2 📍$438- 龍蝦湯 +$18不嬲都鍾意龍蝦湯,所以見到Menu 有,多數都會轉黎飲 ❤️ 味道都幾香幾夠味,唔錯嘅開始 - 明太子忌廉汁粗通粉唔會煮得過熟,好有咬口,而且都夠creamy- 美國西冷扒8安士燒汁伴雜菜燒薯角5成熟,切開仲有少少粉紅色 👍🏻肉質唔錯,伴錯都幾多呀…好彩食完返屋企 🤭 咁我可以連個蒜頭都食埋 🤭- 朱古力蛋糕- 2杯house white日式烤雞, 照燒醬薄餅 📍$128Fusion style 嘅薄餅好特別🍕 雞肉幾嫩滑,再加埋濃濃嘅teriyaki 醬汁,好啲日本🇯🇵feel~ 白酒煮蜆 📍$128幾鮮甜,粒粒肥肥白白,白酒味都幾夠。仲可以用啲烘過嘅包點吓汁 ☺️Parma Ham Ceasar Salad 📍$98
性價比幾高
每人大約$2xx 就食到唔錯嘅意大利菜 🇮🇹
我地4個人,叫咗個Set for 2
再加1個pizza 同1個頭盤
夠哂飽呀 👏🏻👏🏻
Set for 2 📍$438
- 龍蝦湯 +$18
- 明太子忌廉汁粗通粉
唔會煮得過熟,好有咬口,而且都夠creamy
- 美國西冷扒8安士燒汁伴雜菜燒薯角
- 朱古力蛋糕