跟住我😎就有好西食😋今日帶大家黎到一間充滿情調嘅隱世神秘餐廳😎住開九龍區嘅我 入到大埔 當然要搵一間又舒服又特別嘅餐廳試吓啦😋The right place here ✨餐廳位於一個比較遠離市區嘅角落😎呢度真係好隱蔽 可以享受下兩人嘅浪漫🌹 聽講呢度嘅芒果單寧好似幾多人都讚好🤔所以我哋就點左兩杯芒果單寧啦☺️呢杯嘢飲果然冇令我地失望 裏面有一啲西米 帶嚟左一啲口感👍飲品亦都唔甜 啱晒各位女士飲呀😋食物方面 我就點左個香烤雞中翼$78 ,緬因州龍蝦尾意大利飯$208 🦞同北海道鮮帶子扁意粉$178介紹吓個香烤雞中翼先.... 呢個雞中翼真係無得輸!雞翼有好香嘅燒烤香烤味 有少少似BBQ完嘅雞翼 味道又香又好吸引!重點係個雞翼真係超大隻🐓我未試過食過咁大隻雞中翼😂😆肉質好滑又夠晒大隻!非常正👍到龍蝦尾意大利飯🦞你睇個賣相幾靚!龍蝦肉既肉質好爽口彈牙結實 好新鮮呀👍個飯都好特別㗎 帶有少少中式嘅感覺 因為佢加咗玉子豆腐同瓜 個飯嘅汁係配上粟米汁 所以食落好開胃 汁同飯嘅份量都啱啱好👍😋好好食呀!到帶子扁意粉啦😍一共有三粒帶子 帶子真係好新鮮同埋好大粒!啖啖肉嘅感覺🤗好想再食啊🤤呢隻扁意粉唔同平

到帶子扁意粉啦😍一共有三粒帶子 帶子真係好新鮮同埋好大粒!啖啖肉嘅感覺🤗好想再食啊🤤呢隻扁意粉唔同平時餐廳煮嗰啲款 依隻係好爽口同幼細 佢嘅配料仲特別🤭有雲耳煙肉同菠菜 意粉加咗啲辣椒 所以係有少少辣🌶都唔錯㗎!

食飽飽當然要叫返個甜品先至滿足啦!😁我就揀咗一個比較特別嘅 焗酥皮香蕉卷配自家製開心果雪糕😋 呢個甜品真係冇叫錯 香蕉酥皮食落外脆內軟 外面有好香嘅酥皮 內面有好清新嘅香蕉 依個配搭真係好正啊!再加上個開心果雪糕 冰凍嘅雪糕配上暖暖嘅酥皮香蕉🍌好食呀😋

食咗一餐咁豐富嘅晚餐 真係好滿足👍值得推介

2019-10-16
$300 (Dinner)