2021-12-03 20 views
時令生蠔,配自家製醬汁,選擇咗兩款醬汁。意式檸檬甜酒啫喱,非常之有心思,檸檬甜酒非常的香,再加酸甜嘅味道,襯托住生蠔,入口爽脆,另外就係威士忌海鹽啫喱,啫喱襯托著淡淡的酒香,配搭住生蠔,又係非常之多層次嘅味道,不錯不錯香煎雞皮餃子,配合月見汁,雞皮做餃子皮,非常之有創意, 脆身既雞皮,入口非常的juicy,肉汁非常之豐富,點埋月見汁一齊食,相得益彰叫咗兩杯嘢飲,其中一般非常之有特色,叫joy 唔joy,加咗檸檬汁,橙汁,蘋果汁,再加自家製嘅syrup,入口酸酸甜甜嘅酸梅感覺,非常之開胃日式章魚明太子烏冬,用杯麵嘅杯做器皿,非常有gimmick , 明太子味道出晒黎,日式章魚非常之大條,切開之後,入口非常之彈牙,另外烏冬配咗明太子之後,味道更多層次