2023-05-31 57 views
今次我地好即興行入左間拉麵餐廳食,因為好多餐廳都冇位,價格係正常價格。💸$ 362 💁🏼‍♀️人均$100-200整體食物評價:★ ★ ★ ☆ ☆食物大致都ok,湯底都好夠味。服務態度:★ ★ ★ ★ ☆股務員態度好好,幾細心留意到我地著白色衫,提供圍巾比我地,避免整污糟衫。環境氣氛:★ ★ ★ ☆ ☆環境正常拉麵店環境。🥯食物方面極上海老吟釀湯拉麵+火炙叉燒 $104呢個拉麵湯有新鮮蝦,配埋湯底都夠味。湯底睇落好濃,飲落唔算話好重數蝦味,濃味係中間🙈。海膽三文魚子拉麵 $178海膽唔腥,配埋湯底都幾有鮮味。湯底味道比較濃郁雞湯,但加埋醋完全唔同左件事!醋既微酸令到湯底好鮮甜🤤。明太子雞翼$40明太子雞翼好足料,一咬入面既明太子係滿滿既。味道都適中唔會太咸。而且配左醃左既青瓜,味道酸甜,再加明太子雞翼微辣🙈。☕️飲品方面蘋果梳打梳打味道偏甜,配食熱辣辣既拉麵,飲啖涼浸浸梳打就好正🤭。綠茶可樂綠茶味會比較偏重,係可以試下既新味道😂。

💸$ 362 💁🏼‍♀️人均$100-200
整體食物評價:★ ★ ★ ☆ ☆
食物大致都ok,湯底都好夠味。

服務態度:★ ★ ★ ★ ☆

環境氣氛:★ ★ ★ ☆ ☆
環境正常拉麵店環境。

🥯食物方面

極上海老吟釀湯拉麵+火炙叉燒 $104

海膽三文魚子拉麵 $178

明太子雞翼$40

☕️飲品方面

蘋果梳打
梳打味道偏甜,配食熱辣辣既拉麵,飲啖涼浸浸梳打就好正🤭。

綠茶可樂
綠茶味會比較偏重,係可以試下既新味道😂。
2023-05-25