2023-03-07 147 views
今次睇 foodie 推薦嚟到呢間餃子店, 本身上次週末晚想嚟,不過好多人等放棄左☹️今次係平日1點倒嚟都等左10分鐘左右🙈.8隻湯餃 茄湯底 $44🥟粟米芝士雞肉餃 (圖二)個人唔算好喜芝士,但成個配搭好好,咬到粟米雞肉之餘,又有淡淡芝士味🧀而且非常足料!!.🥟椰菜冬菇雲耳豬肉餃椰菜雲耳呢個配搭非常爽口, 而且材料唔會切得太細冇左個口感😋.番茄湯底有食到少少薯仔同蕃茄,味道淡淡地,應該唔係用加工食品用茄膏整🥫.洛神花茶 $10正常水準!不過意外有呢個飲品提供~.總結: 大家真係好吹捧荃灣嘅餃子屋,但我真心覺得呢間好食過餃子屋😹甜記咁樣叫8隻分量剛剛好,唔會食唔晒或過飽🫡餃子屋我叫4隻食一半都已經唔係好食到😹下次想try煎餃同南瓜忌廉雞肉餃🤤
8隻湯餃 茄湯底 $44
🥟粟米芝士雞肉餃 (圖二)
🥟椰菜冬菇雲耳豬肉餃
洛神花茶 $10
正常水準!不過意外有呢個飲品提供~
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch