2017-05-04 368 views
前幾日同男朋友去意粉屋,好耐冇食過,原來連menu都換左好多新款菜式。先order左哈密瓜風乾火腿伴意大利黑醋,哈密瓜大份又甜,再加埋火腿咸咸地,一齊食真係一流。重點係估佢唔到幾平,一份都係~$70,平時出面餐廳應該唔只呢個價。好鍾意食薄脆pizza,食幾件都唔會太飽。今次試左個新既煙肉大啡菇黑松露醬薄餅,一黎到聞到黑松露味就心心眼了,而味道都唔錯,夾埋大啡菇感覺fresh啲。最有驚喜係個芝士焗雞肉煙肉千層闊卷麵,第一次見呢種意粉煮法。佢用千層麵捲住啲餡料,焗到個面少少脆。最好味係個汁,好creamy,夾埋啲餡,唔覺唔覺就食左2件。好滿足既一餐,好味。

左哈密瓜風乾火腿伴意大利黑醋

煙肉大啡菇黑松露醬薄餅

芝士焗雞肉煙肉千層闊卷麵

好滿足既一餐,好味。
2017-05-03
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)
左哈密瓜風乾火腿伴意大利黑醋
煙肉大啡菇黑松露醬薄餅