2021-12-09 191 views
🔎我想和你無所事事 (元朗)💛我想和你無所事事終於開到入元朗了 頂咗原本一芳個位 除咗飲品仲有鹽酥雞 吸引咗我一早bookmark低🔹GG紅火龍果 $42呢個系列全名係 鮮果芝士奶沙冰茶 每次試新店都係會試芝士奶蓋先 今次唔想又係奶蓋茶咁單調 就揀咗個火龍果沙冰試吓 又幾唔錯 先講芝士奶蓋係好濃好竭身 如果直接係蓋口飲係淨係飲到奶蓋 有好有唔好嘅 睇你個人喜好 我就OK嘅 濃好過稀啦 茶底係幾清新 唔會搶咗火龍果味 間唔中仲飲到啲果肉🔹古早味鹽酥雞(大)$36買飲品加$31就有大份鹽酥雞啦 有三種味可以選擇 包括椒鹽、海苔同埋辛口辣味 今次試咗最普通嘅椒鹽 份量都幾多 而且味道都幾有驚喜 好味過某啲專賣鹽酥雞嘅鋪 炸粉又薄 雞肉仲係嫩 絕對會encore試埋其他味📍元朗教育路1號千色匯地下G32號舖🍴搵返相關地區👉🏻 #90sfoodieshare_元朗
🔎我想和你無所事事 (元朗)💛

🔹GG紅火龍果 $42