Plato Cafe & Bistro (裕民坊YM²)

2024-03-09 142 views
平時搭巴士見到,原來裕民坊最上面3樓有花園平台,又有餐廳,非常之有feel,所以今次諗住試吓。今日星期六呢間西餐廳有晚市套餐,非常抵食,仲有喺門口見到竟然有意大利雲吞的套餐,真是買少見少。我哋叫咗一個意大利雲吞套餐,一個ribs配薯條同沙律,仲叫多個appetiser 白汁青口。每個套餐都有香濃的蕃茄湯,非常開胃。白汁青口很新鮮,煮得非常之入味,上面的麵包碎是自家烘的,不像是現成買回來超硬超𠝹口的。意大利雲吞芝士味豐富,大大隻,蕃茄汁非常之入味,上面仲有少少火腿片同埋菇,真的是必叫。豬肋骨非常之厚肉,醬汁入味,最欣賞的是由新鮮沙律菜,非常之多款式,伴碟薯條炸得10分香脆。水果冰茶有真果肉喺底,茶味香濃,最啱食完西餐飲番杯。

每個套餐都有香濃的蕃茄湯,非常開胃。

水果冰茶有真果肉喺底,茶味香濃,最啱食完西餐飲番杯。