2011-04-27 29 views
之前經過見到呢間舖頭,成日想試,今次終於趁假期最後一日,立下決心同女友一齊去試,反正之後都喺尖咀睇戲~~當時可能仲早,只係1:00PM,所以無乜人,兩個人叫咗兩個PIZZA,一個8",一個12"~~8"嗰個係正宗ITALIAN STYLE PIZZA,要咗個PARMA HAM同埋芝麻葉,好正,薄薄的~~另一個12"係NEW YORK STYLE,即係平時食開嗰隻,要咗SPECIAL,可以話乜都有~~我敢講,食過呢度嘅PIZZA,已經唔想再去PH食喇,PH完全唔夠班...仲有,呢度每日12PM-8PM都係HAPPY HOUR,啤酒係買一送一,抵呀~~可以再ENCORE~~
2011-04-25
$195 (Lunch)
  • PARMA HAM PIZZA