2023-05-11
擁有主子既奴才小編,今日發現到葵廣有間小食店原來係可以帶領你去面聖更多主子架!🤤呢間喺2樓既嘆杯貓茶@acupofcat_cafe,你買完小食店既野食可以帶去附近嘅貓cafe,路程5分鐘就到,最最最重要既係你可邊嘆小食,被主子寵幸仲可以=做緊善事!因為貓cafe既收入會撥作支援救援浪浪用途,店主都係帶愛心💗既人要大大力支持!🫶🏻叫左幾份小食同兩杯野飲就可以同主子們度過左一個開心既晚上🤤主子們都好主動好嗲,入到去未坐低已係咁捽我🤤🤤🤤*溶化* 仲陪住喺你隔離望實你食野😂奴才小編至中意主子咁喜歡親近奴才❤️小食亦做得相當唔錯,波波Double may 咬口超好,好chewy! 齋戒沐浴盒子入面有好多種小食包括炸鮮奶、地瓜丸、杏鮑菇等等,每粒都唔同口感好新鮮!而飲品朱古力鮮忌廉Oreo脆脆同抹茶鮮忌廉Oreo脆脆既杯蓋上店員都幫我地畫左個好得意既貓貓🐱喺上面,睇住都心情靚靚🥰💥 嘆杯貓茶 📍 葵芳葵富路7號葵涌廣場2樓007號舖美食 #香港美食 #吃貨 #相機食先 #tagforfood #foodie #foodlover #hkrestaurant #gastronomy#hkigfood
💥 嘆杯貓茶
📍 葵芳葵富路7號葵涌廣場2樓007號舖
美食 #香港美食 #吃貨 #相機食先 #tagforfood #foodie #foodlover #hkrestaurant #gastronomy#hkigfood #hkfood #hkfoodpic #hkfoodstagram #hkfoodshare #hkfoodlover #hkfoodie #hongkong #hongkongfood #hkig#hkgirl #hongkongfoodies #香港美食 #相機食先 #食好西 #mm7 #mm7.foodie#打卡好去處#高質餐廳#葵芳餐廳推介#葵廣美食#葵涌廣場