2017-08-16 607 views
今晚突然想食米線,無諗個行經多間有名的米線,都滿座了經既苦惱推理下,諗到依間魚湯米線。店內雖小,說真的,不要展望會坐得舒服,因晚市多人,每個人都要同陌生人坐哦。見到旁邊的人都食一整條魚加泡飯or米線,自問本人食魚技術勁淺,好怕有魚骨插到,所以今次就揀左店內牆壁相片中的南瓜木瓜鯇魚尾米線了魚湯感覺無咩味情,店家都豪不客氣地俾左食極都有既木瓜同南瓜,個人十分喜歡食木瓜同南瓜,店家都煮得淋淋的,值得1讚哦,魚尾無咩碎骨,對於食魚會5小心吉到既人嚟講,係1件好事,不過小編都係小心為上米線彈牙,湯內除了有魚尾外,仲有3塊鯇魚肉以40幾元既價錢,食到咁多魚,值哦而就揀左招牌米線,米線內都係真材實料,有2,3塊鯇魚喇,仲有魚腐同魚餅,都感覺到魚腐同魚餅係用真魚整既,可知道坊間有幾多無魚既魚蛋同魚餅嫁喇手打墨魚餅,都不錯哦,好彈牙,如果有埋原本甜甜地既醬仲好總括而言,40幾50元食到咁有魚既米線,抵丫!
今晚突然想食米線,無諗個行經多間有名的米線,都滿座了

既苦惱推理下,諗到依間魚湯米線。

木瓜南瓜鯇魚湯米線

米線彈牙,湯內除了有魚尾外,仲有3塊鯇魚肉
以40幾元既價錢,食到咁多魚,值哦

招牌米線

手打墨魚餅

手打墨魚餅,都不錯哦,好彈牙,如果有埋原本甜甜地既醬仲好

總括而言,40幾50元食到咁有魚既米線,抵丫!
2017-08-16
木瓜南瓜鯇魚湯米線