2022-05-27
呢間餐廳一開嗰時已經想去打卡,不過一定勁多人所以一直未去住~等過左熱潮再去就perfect🤩雖然去到都多人,但等15min都入到。每枱會有一小籃蝦片,勁脆!Menu都好多款,揀左一段時間先決定食咩😂✨軟殼蟹和牛漢堡拼薯條 - 個size比我想像中巨好多,開頭仲驚緊唔夠食,見到咁大嗰刻就驚食唔晒😂軟殼蟹係原隻夾落去,有少少微辣,和牛都好juicy好厚身,同個burger好夾,餐廳仲好貼心已經幫我地切左一半~✨肉碎米粉生菜包 - 都係大大碟,肉碎好入味,米粉沾嗰個特式醬汁好正,連埋生菜夾住好balance唔會膩✨Crispy Chicken Wings - 個外皮炸得好香脆,雞翼控大愛✨泰式奶黃湯圓 - 好特別,未食過咁多顏色嘅小丸子,湯底係好香濃嘅椰汁,好滿足🤤✨鮮椰子沙冰 - 夏天飲好舒服,好有去左海灘嘅feel, 唔會太甜剛剛好