2019-01-20 2491 views
同個朋友咁岩都係九龍東呢邊, 所以都唔約出尖沙咀, 只係直接係而家好多野食既觀塘, 我又係揀唔到食咩好, 一見到個朋友,佢就話book左位啦, 係個網上面book有半價, 咁去試啦, 地點就遠小小, 開源道行到尾,近碼頭。咁去到有happy hour, wine 就40蚊杯, 啤就30蚊杯,都ok抵。第一杯黎到,感覺細杯左小小,hee.... 基本上全晚得我地一枱同埋另一對情侶,地方靜,都舒服本menu幾靚叫左個黑松露帶子意大利飯, 得一粒帶子。。好過份!味道不過不失rib eye , 呢個太薄, 好似厚左既肉片咁, 問我地要幾成熟,我地要五成, 但一睇就知,一煎就會全熟,好彩唔老2個人,一人叫左兩杯house red, 食物五折埋單都差不多400蚊,都幾貴!味道唔難食,地方靜,但份量方面有點少得過份

第一杯黎到,感覺細杯左小小,hee....

基本上全晚得我地一枱同埋另一對情侶,地方靜,都舒服

本menu幾靚

叫左個黑松露帶子意大利飯, 得一粒帶子。。好過份!
味道不過不失

味道唔難食,地方靜,但份量方面有點少得過份