2023-07-23 88 views
唔覺唔覺原來Running燒已經開左8年,而依家仲推出左一系列既8周年優惠,分別係身份證折扣優惠,打卡簽到送野優惠,同埋一直都有既午市同指定時段7折優惠🤩個日知道有身份證折扣優惠之後即刻諗自己符唔符合🤣但發覺自己都係用翻佢地個午市同指定時段7折優惠仲抵🤭大家都快啲留意下自己身份證有幾多個8字啦8️⃣講番食物質素,我本人好中意食牛脂🐮因為一啖食落去油脂爆發既感覺好正😍重點係呢到有主食嗌,燒好左既肥牛片再配白飯真係好難抗拒😈另外朋友都嗌左水冷麵try try💧佢話呢個係local韓國人既食法🤣我第一次試又覺得幾得意幾解膩,不過我都係中意食燒肉配紫菜飯多d,好surprise既係呢到仲有得食韓式辣味炸雞🍗好嬲自己點解個胃唔生大啲🐄咁就可以食好多正野🥲🥲🥲