2017-04-08 343 views
今日放假去咗愉景新城嗰度搵嘢食,比隻“癲噹“吸引住走咗入去, 唔知係咪假日啦員工可能請假有啲忙不過嚟嘅感覺, 成日都好似唔得閒幫你落單 , 可能間嘢有啲一格一格啲員工有d難照顧 ,但係嗰度環境好有日本feel啦,而且佈置都溶入咗唔少“顛噹“好有樂在其中的感覺,唔錯!講返啲嘢食先啦, 啲嘢食嘅出餐要等五至十分鐘,有小小慢,個焗烏冬七十幾蚊味道都唔錯嘅,略略淡咗少少,都算大分啦。 至於d飲品都比較濃郁, 我哋叫嘅齋啡同埋抹茶牛奶都比較濃, 飲落杯嘢有少少苦同澀, 如果鍾意比較清淡嘅朋友就可能要叫佢小家啲抹茶粉或者咖啡粉啦。 至於另外個兒童套餐 都唔錯,啲烏冬好彈牙😋😋至於價錢方面就有小小貴一個下午茶,就要兩百幾蚊仲要加個1,不過地方同還境都尚算清幽,都ok啦! 希望下次服務會好返少少 ,唔使叫勁耐先有人落單。
抹茶牛奶,兒童套餐,焗烏冬
2017-04-04
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
$120 (Tea)