2007-10-04 2 views
星期4 個晚,我同朋友行完沙田,之前有朋友食過話普普通通,我地都想去試下食,我們行完個一層,發覺這間食市係最熱鬧ge 入到去,門口有位禮貌ge姐姐welcome 我們+講歡迎日文,其他人都跟住一齊叫我們入到去,見到好多一大班young people 係度gathering~ 氣氛好似幾好** 佢地assign 左open kitchen 附近ge二人table 俾我地空間幾寬闊,環境唔錯~ 仲望到個Open Kitchen之前我個朋友話d烏冬好un,湯底酸酸地~ 但今次去有改善,我地叫左雞扒湯烏冬,烏冬幾彈牙,湯底一d酸味都無& 雞扒夠熱~ 不錯!! 我地仲order 左蒜香牛肉捲,明太子茄子,豬頸肉串,若雞唐揚&雜錦燒餅個蒜香牛肉捲好好食~ 而明太子茄子口感唔錯,如果份量再多番一兩件,配合番個價錢,會更加好! 若雞唐揚個名字幾得意,咪叫來試下^^ 原來係炸雞件,要點汁食,這個幾special~ 我地等緊d食物個陣時,我地見到廚房c fu整燒餅的情況~熱騰騰的雜錦燒餅好味d 材料豐富,兩個人食真係夠飽**服務都唔錯~有d幾有笑容,經理都好有禮貌幫我地take order! 走個陣

空間幾寬闊,環境唔錯~ 仲望到個Open Kitchen

服務都唔錯~有d幾有笑容,經理都好有禮貌幫我地take order! 走個陣佢地都有一齊講日文ge多謝~
A nice dinner! I will go again with my friends or family