2017-03-08 639 views
上星期日同友人本來想試"koffee"但係見到個埋人,已經..唉😩之後友人見到呢間門面好靚而且有露台,話想去試下! 繼上次經驗, 我都不其然望下櫃面先😏我地睇餐牌時接待員都禮貌地解釋餐牌內容,之後我們便選擇左室內近露台位置! 我們點了Benedict 及和牛漢堡, 味道不錯👍和牛好juicy👍原來友人一心想試呢度嘅南青山蛋卷😊果然係signature,鬆軟而不creamy! 👍侍應服務態度良好👍離開時接待員都面帶笑容,連聲多謝! 雖然呢D係基本野, 但明顯有改善👍👍希望可以保持服務及食物水準!!👍👍👍👍
2017-03-05
$250 (Lunch)
  • 南靑山蛋卷