2022-05-11 61 views
留民料理 (屯門)屯門青山公路351號彩華花園地下1號舖居酒屋🏮裝修令人好relax,入邊播嘅歌都係好有回憶,比其中一部電視吸引,入面係播緊老闆同呢間餐廳嘅故事,好好睇,感動,未食之前已經充滿情懷同埋期待。泡椒鳳爪$46少少麻辣,鳳爪脆,好易甩口,冰凍感能夠提升食慾。滷水大豬手$178豬手充滿骨膠原嘅感覺,炆燉得好好食,肉質係好林,肉香散溢,慢煮7小時嘅功力,你唔嚟試過唔會知道有幾好食,師傅手勢絕對有功架。A5和牛膏燴飯$168飯粒粒分明,口感充足,和牛高嘅油香充滿着每粒飯,翠玉瓜粒都特別好食,必食推薦‼️食過返尋味,下次一定會嚟再食,性價比極高。串燒拼盤 $118有燒茄子、雞翼、五花腩串、牛肉串、雞腎串好欣賞茄子上面有木魚,係有心思嘅鋪排。牛肉串非常嫩滑,雞腎爽。Encore,一定會再嚟食飯,太有意思,食緊嘅係一種情懷。

留民料理 (屯門)
屯門青山公路351號彩華花園地下1號舖

泡椒鳳爪$46
少少麻辣,鳳爪脆,好易甩口,冰凍感能夠提升食慾。

滷水大豬手$178

A5和牛膏燴飯$168

串燒拼盤 $118
有燒茄子、雞翼、五花腩串、牛肉串、雞腎串
好欣賞茄子上面有木魚,係有心思嘅鋪排。
牛肉串非常嫩滑,雞腎爽。

Encore,一定會再嚟食飯,太有意思,食緊嘅係一種情懷。
2022-05-11
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)