2021-11-17 161 views
寶林睇完戲 見有間新野開咗 幾條友就去睇下佢有冇料先 佢地有咸食同甜品 滿足晒我哋 食完咸又可以食甜😝 試咗芝麻手羽 雞軟骨 深宵食堂日式炒麵 同關西章魚燒 款款份量都唔細 由其個關西章魚燒個汁正 同埋雞軟骨即叫即炸脆卜卜超好食 食唔停口 到甜品啦 試咗伯爵茶梳乎厘珍珠班戟加流心朱古力 又係份量唔細 鐘意伯爵茶味既人一定要試 好好好食配埋個流心 食完超滿足🤩 佢哋既飲品都好唔錯 試咗有料芒果四季春 呢個有驚喜 臨走買多杯外賣返屋企再嘆過🤤 我哋仲想試埋其他 但實在太飽啦😂 下回再試 總括 上菜都好快 同埋啲員工有禮貌 主動問係咪share食 比碗碟我地 讚👍🏻 呢間價錢唔貴 質素又唔差 有料有料 要encore🤤🤤🤤
呢間價錢唔貴 質素又唔差 有料有料 要encore🤤🤤🤤
2021-11-12
$100 (Dinner)
  • 芒果四季春
  • 雞軟骨