2019-11-18 297 views
近排我諗個個都無心機,就連收工食飯都真係唔想諗食咩好😔 尋晚本來買野返屋企食就算,最後老公見我無心機又死下死下咁,就話不如同你出街食飯啦😅上網搵左間日本拉麵店試下,(#一人前拉麵) ,呢個名即時諗到出前一丁😂😂好.. 就去啦😁 今晚星期日,嚟到見到都爆晒(滿座)好彩啱啱有2個人出嚟,我地唔洗等位,呢到門口掛住好大個紅色日式燈籠,有一下諗過想行埋去影相😂(喂喂,你唔係去左日本啊,咪玩啦)🤣我選擇了清湯的白前,有叉燒、溏心蛋的軟麵, 味道同出面大排長龍嘅舖頭 有得比👍💯抵食$78老公叫左個(熱燗)係辣味🌶️湯底較濃少少辣都可以,不過佢話味道白前會好d....$88再加左個餃子,非常普遍,可以不吃😁💋同一般日式拉麵店 一樣都係可以揀軟麵或者硬麵底 加蔥 同埋追加食物

老公叫左個(熱燗)係辣味🌶️
湯底較濃少少辣都可以,不過佢話味道白前會好d....$88

再加左個餃子,非常普遍,可以不吃😁

• 白前