2023-03-19 174 views
喺門口已經見到佢嘅招牌有幾咁特別,好有心齋橋嘅感覺😂😂我地平日6點左有到左,好彩都唔使排隊,入邊嘅環境裝修都係好特別😍😍係用手機落單,本來以為呢度只係有甜品食,估唔到都有幾款鹹食,我地叫左wasabi明太子章魚燒八粒($42)、松葉蟹棒芝士大阪燒($53)、炙燒焦糖麻薯窩夫($78)、有料士多啤梨沙冰($39)、熱情果靜岡烏龍($24),佢嘅小丸子都不過不失🤣🤣,最有驚喜係大阪燒,好厚又好足料,而且有好多醬,食落一啲都唔乾,而且份量都唔少👍🏻👍🏻,嚟到最重要嘅甜品環節haha,上面嗰層好香蛋同奶味,好似食緊焦糖燉蛋咁,都幾唔錯☺️☺️飲品就不過不失,不過如果嗌甜品多嘅話,就最好叫茶飲😍另外屯門都有分店!