2009-03-31 2 views
下午五點, 同友人行街行到好攰, 所以揀左係LCX無咩人既鈴木坐下!~本想入去裡面望海景, 但原來麥玲玲同楊秀惠係到做緊訪問, 出面比人包左!~咁我地就唯有是但坐啦!~我地睇左一剩就叫左一個2人TEA SET($88)!~內容都幾豐富, 有一個小沙律用黑醋汁, 酸酸地幾開胃仲有一件煙三文魚同一件芝士既法包多士!~味道OK不過個芝士法包略嫌凍左D!~我諗熱D會好味D!~另外有一包小薯條, 係類似M記既幼薯條用上椒鹽去調味, 帶點辛辣幾惹味,仲熱辣辣添!~之後仲有2款甜品, 一個係士多啤利牛奶布丁同一件自選CAKE!~我就揀左芒果乳酪蛋糕!2款甜品幾好味!~酸酸甜甜咁無咁滯!~仲包2杯飲品最後, 我地都同楊秀惠影左相!~哈!~
咁我地就唯有是但坐啦!~
2款甜品幾好味!~酸酸甜甜咁無咁滯!~仲包2杯飲品
最後, 我地都同楊秀惠影左相!~哈!~
$50 (Tea)