2021-06-24
玩完一輪,係時候食下嘢醫肚啦☺️今次嚟嘅呢問🦊仁兄同🥝小編都係第一次食,意外地有驚喜😃環境靚不特止,而且嘢食都好正☺️我地嚟到嘅時候6點左右,咁啱冇人🤣所以坐邊都可冇所謂,不過如果晏啲嚟就唔知洗唔洗等位啦😗🦛趣事分享:由於餐牌全部都係意大利文附上英文嘅description,我地完全唔識讀😂加上店員只能講英文,所以點主菜嘅時候真係唯有講this this this🥲好彩嘢飲嘅英文係英文嚟🥺🥔🍕Patate E Salsiccia (香草馬鈴薯意大利火腿薄餅) ($178)我哋開頭仲喺度諗到底薯仔嘅Pizza到底係點🤣原來係個批底上面有層薄薄地嘅薯仔☺️pizza好香,呢個pizza主要靠意大利火腿調味,冇蕃茄醬或者其他醬汁,所以食落有啲淡😶🍝Tagliatelle, Fave, Pancetta E Stracchino Artigianale (手工芝士煙腩片闊條麵) ($188)芝士味超濃郁,煙腩片都幾多☺️份量都夠2個人share,意粉軟硬度適中😉食落似卡邦尼意粉,不過個汁有啲咸🥺🍹Citrus Fizz ($78)呢一杯主要係士多啤梨🍓蘋果🍎同埋一隻香草嘅梳打☺️味道清新,食完咁油膩嘅
🍹Citrus Fizz ($78)
呢一杯主要係士多啤梨🍓蘋果🍎同埋一隻香草嘅梳打☺️味道清新,食完咁油膩嘅嘢飲番啖就啱啦🥰而且賣相好靚😊啱晒打卡🤣
🍹Mali-Cruise ($78)
呢一杯主要係椰子,菠蘿同埋野莓味嘅特飲,飲落椰子味好突出,其他果汁味Mixture都好夾☺️唔會過甜,亦都冇藥水味🥰小編比較鍾意呢杯😂但俾🦊仁兄搶咗😮💨
🌟8/10