2024-08-09 527 views
放工諗食乜?其實真係一件難事。見到葵芳有新餐廳,就膽粗粗試吓。環境外觀好舒服,Menu都好吸引。兩個人叫咗闊條麵同薯條+2杯特色飲品,已經好大滿足感。見隔籬枱有嗌Pizza、又嗌pancake,我都好想試。但係兩個人實在食唔晒,唯有下次再訪,試多啲嘢。開放式餐廳環境好舒服,而且同上一首餐廳裝修截然不同,滿滿新鮮感原本想食千層麵,但係Menu見到又覺得好吸引,所以最後都係決定嗌呢個安格斯牛肉肉醬闊面,個肉醬煮味道好好,唔會太鹹,而且啲汁掛喺闊條麵度連溫泉蛋一齊食,味道好豐富見到Menu有咁多薯條嘅選擇,冇理由唔叫,而我自己最鍾意就係食牛油果醬,佢嘅牛油果醬加酸忌廉非常匹配下次有機會都要嗌吓Menu上面嘅其他嘢食

安格斯牛肉肉醬闊麵&溫泉蛋
酸忌廉牛油果醬薯條
紅肉石榴梳打
眉公芒果梳打
下次有機會都要嗌吓Menu上面嘅其他嘢食
2024-08-08
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner