今日又同個舊同事聚下舊,都係揀返老地方荃灣啦,由於呢個朋友仔好鍾意食放題,所以我哋就決定搵左大鴻輝中心其中一間火鍋放題去試下啦,順便滿足下呢個好朋友嘅食量😝😝😝上到餐廳,環境都幾企理,而且座位都幾寬闊,我哋兩個人上去仲可以畀張卡位我哋坐添,值得加分。湯底方面我哋揀咗泡菜同番茄,泡菜湯就辣辣地,番茄湯都唔錯嘅。而今次我哋揀咗個美國特選牛肉嘅套餐。外邊有一個自取任食區,款式同埋質素都係中規中舉啦,冇乜特別大驚喜。到主菜牛肉火鍋喇,牛肉嘅肥肉都唔太多,食落都好腍嘅,質素算唔錯。另外呢度都有炸物同埋串燒可以任食。炸物嚟講,炸雞翼都算係幾唔錯,放題入邊嘅串燒都算係中規中矩啊。飲品都係任飲嘅,啤酒就額外加多30。 甜品方面,非常驚喜地有朱古力噴泉,而且都有唔少生果可以畀你點朱古力醬,基本上甜品我都冇乜食其他,全部都淨係食呢個朱古力噴泉,令到今次嘅晚餐有一個圓滿嘅句號。

另外呢度都有炸物同埋串燒可以任食。

飲品都係任飲嘅,啤酒就額外加多30。