2024-05-26 2832 views
同朋友慶祝生日所以係open rice book左枱,備註寫左希望安排較安靜位置,然後waitress都好好咁安排左角落的沙發位比我地🌟坐低之後佢好好咁介紹左餐牌嘅內容同推介一啲較出名嘅菜式😀 我地點左嘅菜式味道都好好,好有驚喜嘅感覺!超中意呢到嘅地中海菜👍🏻最後我靜靜雞點作個cheese cake,幾個waitress好識搞氣氛😆 成間餐廳一齊唱生日歌同我地慶祝,好surprise好開心🎂 好搞笑佢地仲有個皇冠仔比我地戴住😆好耐無寫食評,但呢間餐廳真係值得我比個like!總體黎講,餐廳氣氛好好,播嘅希臘風音樂好配合到。餐廳service好好,waitress們好友善!最重要嘅係食物水準都好高,有好幾年前我係外國食地中海菜嘅味道😋 有機會都會再黎😉